petak, 13. svibnja 2011.

Barnes i Noble u gluho android app sada podržava časopisima, tablets, vaš Cosmo opsesija

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/13/barnes-and-nobles-nook-android-app-now-supports-magazines-tabl/:
Barnes i Noble u gluho app za android pravedan je dobio malo više kupaonica-friendly. Jučer je tvrtka predstavila update koji podržava časopisi na uređajima Android 2.1 ili viši, omogućujući korisnicima da se pretplatili na publikacije i preuzimanje jednog pitanja izravno iz njihovih tablets. Kada ažurirate, primijetit ćete novu časopisa odjeljak u app's shop, gdje možete kupiti, preuzeti i pročitati vaše srce je želju. Ažuriranje zakrpe do nekoliko bugova za HTC Thunderbolt , dodaje podršku za tablet korisnicima Honeycomb i trebaju pomoći plima nas preko tek kasnije ovog mjeseca, kada je B & N svibanj ili svibanj ne objaviti nešto još veće. Cijeli PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Barnes i Noble u gluho android app sada podržava časopisima, tablets, vaš Cosmo opsesija

Barnes i Noble u gluho android app sada podržava časopisima, tablets, vaša Cosma opsjednutost prvobitno pojavio na Engadget na pet, 13. svibanj 2011 00:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Središnja | izvor Android Market , BusinessWire | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar