ponedjeljak, 4. travnja 2011.

TDK je novu liniju Boomboxes i audio opremu sada je službeno dostupan

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/03/tdks-new-line-of-boomboxes-and-audio-gear-now-officially-availa/:
TDK polako je rolling out neke svoje nove audio opreme otkako je prvi pokazao off line na CES u siječnju, ali to je sada konačno i službeno najavio da puno je lako dostupan diljem SAD-a i Kanade. To uključuje i njegova dva zvučnika i tri zvučnika Boomboxes , svoje "sobe za punjenje" Sound kocka, set od high-end slušalice, pa čak i remenski prijenos okretnog tanjura - oni u rasponu cijena od 249 dolara za slušalice na 499 dolara za tri zvučnika boombox. Naravno, a TDK je hvalisanje vrlo malo o zvuku opreme, to je također stavljajući naglasak na teške svojim izgledom, za koje se može zahvaliti Siba dizajn firma. Ne propustite više pokrivenost linkove ispod za malo uvid u to kako je crafted proizvoda.

Nastaviti čitanje TDK je novu liniju Boomboxes i audio opremu sada je službeno dostupan

TDK je novu liniju Boomboxes i audio opremu sada službeno dostupan prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 3. travanj 2011 23:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TDK | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar