ponedjeljak, 4. travnja 2011.

Twitter konačno dobiva legitimno funkciju pretraživanja, omogućuje filtriranje tweets koristite smješko lica

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/04/twitter-finally-gets-a-legitimate-search-function-lets-you-filt/:
Kao i Google web pretraživanja, Twitter je započela život raditi jednu stvar i to rade jako dobro. I, baš kao što je Google, to je zadržao dodajući malo suptilne poboljšanja uz njegovu putu da postane zreo internet alata. Danas, svoje slavno pojednostavljeno traženje funkcionalnost je skrenuti kroz makeover štand i je nastao shinier, sretniji, i puno pametniji na drugoj strani. Više ne trebate imati, na primjer, specifična imena omiljenih smartphone bjekstvo iz zatvora umjetnika, samo traži za opći pojam i Twitter će napraviti neki stvarni potrazi za vas umjesto da samo odgovaraju Vašem upitu za korisničko ime. Možete čak i korak do naprednog pretraživanja, gdje je dodajući ":)" i ": (" operatora određuje da li ćete dobiti sretan ili downbeat tweets na temu Yo. Dođi da mislim o tome, da je prilično Google napredne. , gdje su vaše emotikona operatori?

Twitter konačno dobiva legitimno funkciju pretraživanja, omogućuje filtriranje tweets koristite smješko lica prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 4. travanj 2011 16:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Cvrkut | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar