ponedjeljak, 4. travnja 2011.

ViewSonic ViewBook ​​730 7-inčni Android tableta hitova FCC, dobiva puni tretman teardown

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/04/viewsonic-viewbook-730-7-inch-android-tablet-hits-the-fcc-gets/:
ViewSonic ViewBook ​​730, 7-inčni WiFi tableta, hitovi FCC, dobiva puni tretman teardown
To nije ViewPad 7 , a to sigurno ne izgledaju ovako sedam-inčni divlje dijete bilo, pa što si obličje at je još jedan ulaz iz Viewsonic, e-čitač fokusiran ViewBook ​​730. To je sedam-inčni tablet sa WiFi sportskim HDMI izlaz i microSD u. Mi znamo da je Android i, dok točan okus ostaje da se vidi, na temelju zaključavanje zaslonsku sliku u uređaju priručnik ne gleda kao ViewBook ​​730 će ne slijedite Iconia Tab A100 kao jedan od rijetkih sedam inchers da se ljulja Saće. Android 2.x izgleda da se na etiketa za sada. Osim toga, da je priručnik govori o kopiranju datoteka APK oko instalirati aplikacije, što Android Market uključivanje zvuk malo sumnjičav, previše. Svi koji bi trebao izjednačiti na low-niska cijena, ali takva očekivanja nisu nikada sigurni u ovom svijetu.

ViewSonic ViewBook ​​730 7-inčni Android tableta hitova FCC, dobiva puni tretman teardown prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 4. travanj 2011 13:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink ZATZ nije smiješno | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar