ponedjeljak, 4. travnja 2011.

Inhabitat tjedan u Green: Obnovljivi izvori umjetnost dodiruje nebo, električni Audi TT, a kriogeni energije

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/03/inhabitats-week-in-green-renewable-art-touches-the-sky-an-ele/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.

Ovaj tjedan Inhabitat vidio projekata obnovljivih izvora energije poletjeti širom svijeta kao Keniji najavio izgradnju najveće vjetroelektrane u Africi i tim Georgia Tech istraživači razvili srce-powered nanobattery koje se mogu naplatiti svoje gadgete na putu. Također smo saznali da je mješavina morske i slatke vode u ušća mogao dati za 13% svjetske energije potrebama, a mi je in-dubina pogled na kriogeni energetski sustav koji proizvodi struju od tekući zrak. Konačno smo showcased fotograf Mitch Epstein je uznemiravajuće fotografije "American Power", koja je nedavno osvojio nagradu Prix Pictet.

To je također bio epski tjedan za arhitekturu Pritzker nagradu kao - svjetski najviši arhitektura čast - dodijeljena je portugalski arhitekt Eduardo Souto de Moura . Također smo vidjeli high-tech solarni neboder s um-savijanje valovitog pročelja porast u Seoulu, a mi zajedničke vizije za 15 nebodera od budućnosti - od vertikalne farme za utovar kontejnera kule i gradove naftnoj platformi.

Konačno, ovaj tjedan smo vidjeli svijetlu budućnost za zeleni zora prijevoza kao tim studenata predstavio hiper-modificirani električni Audi TT koji je powered by solarne energije. Također smo saznali da je Europska unija razmišlja o zabrani plina automobila do 2050 , i mi je uzeo pogledati na nove Microsoftove baze podataka koji vam govori najjeftinije mjesto za punjenje EV. Posljednje, ali ne i najmanje važno, donijeli smo vam 10-sjedala pedala-powered party bicikl , a mi smo showcased stilski LED osvjetljenjem jakna dizajniran kako bi biciklisti sigurno noću.

Inhabitat tjedan u Green: Obnovljivi izvori umjetnost dodiruje nebo, električni Audi TT, a kriogeni energije prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 3. travanj 2011 21:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj |

Nema komentara:

Objavi komentar