ponedjeljak, 4. travnja 2011.

BlackBerry Bold Touch pogledati u procurile tutoriali: pripremiti patiti za zoom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/04/blackberry-bold-touch-previewed-in-leaked-tutorials-prepare-to/:


Pobio procurila video tutoriali za nadolazeće uređaje BlackBerry napokon daje nam uvid u ono što RIM ima u trgovini zadržati svoje konzervativac obožavatelja iz rova platforme . Među neke više video all-touchscreen BlackBerry Monako / Touch , konačno smo vidite kako popularan Bold oblik faktor će imati koristi od neke zaslon osjetljiv na dodir magije u podesno zove Bold Touch . Mi smo dugogodišnji fanovi tradicionalni oblik faktor, ali ako ništa drugo, osim izgleda da se više problema nego što vrijedi. Kao i njegov rođak klizna, baklja , touch input čini čak i više varljivi obzirom na to da sve iste funkcije može se izvesti pomoću poznatog (i dragi) optički trackpad - što ne čini da se ide bilo gdje. Naravno, zaslon osjetljiv na dodir su svi bijes ovih dana, a prikliještiti-to-zoom je lijepo, ali mi ne mogu pomoći, ali pitam se ako RIM jednostavno ubija vrijeme dok se njegov dual-core QNX opremljene telefonima hit bezazlen BBM'ers. Naravno, tvrtka je nas je impresionirao svojom korištenje dodir na playbook , tako da nema reći što bi to moglo imati u trgovini dolaze BlackBerry World. Možete proviriti Monako akciju nakon pauze, ili provjeriti bujica drugih na izvoru vode kao dobro.

[Hvala, Reagan M.]

Nastaviti čitanje BlackBerry Bold Touch pogledati u procurile tutoriali: pripremiti patiti za zoom

BlackBerry Bold Touch pogledati u procurile tutoriali: pripremiti patiti za zumiranje prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 4. travanj 2011 16:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrackBerry | izvor CrackBerry , BBLeaks (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar