ponedjeljak, 4. travnja 2011.

Commodore SAD-u sve nove C64 pokazala u potrazi više nego ikada pravi

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/04/commodore-usas-all-new-c64-shown-looking-more-real-than-ever/:
Bio malo skeptičan Commodore SAD-a obećanje da će vratiti časni Commodore 64 s nekim up-to-date PC naočale? Mi vas ne može kriviti, no tvrtka je sada konačno radi promijeniti neke umove, te je objavio neke stvarne slike o tome što svakako čini se da je pravi prototip. Naravno, tvrtka napominje da je prototip nema iste plastične, u boji ili završiti da je proizvodnja verzija će imati, ali je nepogrešivo Commodore 64, a koji bi trebao staviti osmijeh na lice svakoga preko 30 godina. Štoviše, čini se da tvrtka ima također nekako uspio udružiti s Disney, a to će se promovira novi C64s uz oglas uključeni u svaku kopiju Tron: Legacy. Još uvijek nema riječi o stvarnim puštanje datum, na žalost, ali Commodore SAD očito će biti lansiranje nove web stranice sutra da se podudara s DVD i Blu-ray izdanje, pa se nadamo da će imati još nekoliko detalja dijeliti onda. U međuvremenu, možete provjeriti više udaraca prototip na link ispod.

Commodore SAD-u sve nove C64 pokazala u potrazi više nego ikada pravi prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 4. travanj 2011 10:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Commodore SAD | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar