ponedjeljak, 4. travnja 2011.

Bitan je M4 / C400 SSD pregledao, udaranje policama trgovina krajem travnja za neobjavljen iznos

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/03/crucials-m4-c400-ssd-reviewed-hitting-store-shelves-in-late/:
Kada Micron's RealSSD C300 izašao, nije bilo konkurenata u očima - 355MB / s brzinama čitanja i 6Gbps sučelje SATA napravio za nevjerojatno spritely (iako također izbirljiv ) solid state disk. Danas, to je jednostavno nije slučaj, kao i Intelov SSD 510 i OCZ Vertex je 3 bijesno se bore za krunu na kraju potrošača SSD visokih prostora. Na dan ili oko 26. travnja, C300 je nasljednik htijenje pogodak tržište označen kao ključni M4 , ali ovaj put to neće biti krema za obrezivanje, jer iako je sigurno brzina demon, to je zapravo prikazano od strane svojih prethodnika u nekoliko testova. Konkretno, AnandTech napomenuti da pogon izgleda kao da su žrtvovali sekvencijalno čitanje performanse u zamjenu za brže brzina pisanja - i bio je zabrinut nešto o ključnim je odgođen odvoz smeća rutina - ali ukupno, recenzentima dolaze daleko prilično zadovoljni s brzim nastupom ' ponovno viđenje. Ipak, najvažnija varijabla, cijena, još uvijek nije otkrila - više od godinu dana kasnije, C300 i dalje skupo voziti, ali novi C400 koristi Micron's 25nm NAND flash , koji bi mogao napraviti SSD za pohranu jeftinije.

Pročitajte - AnandTech
Pročitajte - Tech Report
Pročitajte - Hardware nebu
Pročitajte - Tom's Hardware

Bitan je M4 / C400 SSD pregledao, udaranje policama trgovina krajem travnja za neobjavljen iznos prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 3. travanj 2011 18:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar