ponedjeljak, 4. travnja 2011.

Sony je Howard Stringer potvrđuje Saće tableta u SAD do ljeta

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/04/sonys-howard-stringer-confirms-honeycomb-tablet-in-us-by-summer/:
Spremni za okus slatkog Saće tableta sa Sony twist ? Bolje bih se - Japanski Nikkei je citirati Sony izvršni direktor, Sir Howard Stringer, rekavši da je tvrtka prvi android 3,0 tableta će biti na prodaju do kraja ljeta. Još bolje, to će pop za malo u SAD-u prvi, prema izvješću. Ova linija se lijepo s prijavljenih rujna lansiranje PlayStation Certified Tegra 2 "S1" tableta sadrži taj jedinstveni "wrap" dizajn vas najprije ispričao u veljači. Ili će to biti S2 školjke ? Tko zna, Howard ne govori. Novi tablet raznositi je navodno izrekao na isti događaj, gdje Howard prosutim grah o Apple's namjeravate koristiti Sony senzora . Hajde Howie, prestati dosadan i samo izaći s njim ti bezobrazan velški koketa.

Sony je Howard Stringer potvrđuje Saće tableta u SAD do ljeta prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 4. travanj 2011 05:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bloomberg | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar