ponedjeljak, 4. travnja 2011.

Nesmetano redsn0w bjekstvo iz zatvora za IOS 4.3.1 izdana za Windows i OS X, nema ipad 2 podršku

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/04/untethered-jailbreak-for-ios-4-3-1-released-for-windows-and-os-x/:
Ako youve 'bio čekivanje za lijepo, lako jailbreak rješenje za IOS 4.3.1, onda danas je tvoj sretan dan: Dev-Team je upravo objavio redsn0w 0.9.6rc9 za oba Windows i OS X, dopuštajući nam smrtnicima da se bez naše podržane uređaje - iPhone 3GS, 4 (GSM), iPod Touch 3G, 4G; ipad 1, i Apple TV-2G - s nekoliko jednostavnih klikova. Jao, ima par upozorenja: ipad 2 nije podržan ovdje, kao Cupertinu nekako je uspjela stegnuti do svoje sigurnosti za obranu od hakera (za sada) i ultrasn0w korisnici također su rekli da se objesiti uske dok postoji kompatibilnost popraviti - Dev-Team će najaviti na Twitter-u kada to postane dostupan. Kao i za one koji su podobni za ovu novu bjekstvo iz zatvora, nad glavom na Dev-Team's website za preuzimanje veze, i provjerite imate li odgovarajuće ipsw datoteke ruci, kao i - možete ih pronaći na preko iClarified ili na svoje omiljene tražilice .

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nesmetano redsn0w bjekstvo iz zatvora za IOS 4.3.1 izdana za Windows i OS X, nema ipad 2 podršku prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 4. travanj 2011 01:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Dev-Team | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar