ponedjeljak, 4. travnja 2011.

Rube Goldberg Stroj postaviti novi svjetski rekord, rađati apokalipse

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/03/rube-goldberg-machine-to-set-new-world-record-bring-forth-apoca/:

Ako ste nikada vidio uspon i pad čovječanstva kao što je rekao nizom remenica, poluge, i CO2 rakete, sad je prilika - tim Purdue su inženjeri izgradili izum koji ne samo da govori povijest svijeta kroz kraju dana, ali je također kandidat za najveći svjetski Rube Goldberg stroj. Purdue tima "Time Machine" katalozi povijesti dinosaura, rata i rock 'n roll prije nego što konačno kulminiralo u kataklizmičke Pakao i efflorescent obnove u 232 koraka - usko pobijedivši prethodni rekord od 230 postavio Ferris State University u 2010 . Impresivno, ali ne i službeno ", najveći svjetski" samo još - tim je poslao video flawless trčanje za Guinnessovu knjigu rekorda potvrditi povijesni thingamajig, nadamo se eking pobjedu sa svoja dva koraka vodstvo.

Rube Goldberg Stroj postaviti novi svjetski rekord, rađati apokalipsi prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 3. travanj 2011 19:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Reddit | izvor PurdueUniversity (YouTube) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar