ponedjeljak, 4. travnja 2011.

Kinect koriste kako bi telekonferencija zapravo vrsta cool (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/04/kinect-used-to-make-teleconferencing-actually-kind-of-cool-vide/:
Bez obzira koliko teško Skype i drugi pokušavaju nas uvjeriti drugačije, mi još uvijek većina naših web komunikacija putem SMS ili, ako je u potpunosti izbjeći, glasom. Možda smo ludittes ili možda video poziv je još uvijek dokazati svoju vrijednost. Nadajući se da će preokrenuti takve arhaičan pogled, istraživači na MIT Media Lab su upregnuti Kinect ovlasti od dubine i ljudske percepcije dati neke nov videokonferencije funkcionalnost. Prvo gore, možete zamagliti se sve na ekranu, ali govornik zadržati fokus gdje treba biti. Onda, ako želite dobiti ljubitelj, možete zamrznuti okvir sebe u još uvijek se kreće video feed za kada vam je potrebno učiniti nešto off-kamere, te završiti off stvari, čak možete ispustiti neke 3D-svjestan prošireni stvarnosti na svojim gledateljima. To je sve malo nerafiniranog u ovom trenutku, ali ideje su tu i dobro vrijedi posjetiti. Skoči prošlosti pauzu za napraviti pravedan taj.

Nastaviti čitanje Kinect koriste kako bi telekonferencija zapravo vrsta cool (video)

Kinect koriste kako bi telekonferencija zapravo vrsta cool (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 4. travanj 2011 03:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Kinected konferencije (MIT Media Lab) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar