ponedjeljak, 4. travnja 2011.

Evoluce releases Kinect-based 'Win & I' gesta sučelje za Windows 7

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/04/evoluce-releases-kinect-based-win-and-i-gesture-interface-for-wi/:
Već smo vidjeli Evoluce igračaka okolo s pomoću Kinect za kontrolu sustava Windows, ali to je sada uzeti stvari jedan korak dalje sa svojim novim "Win & ja" softver, koji obećava da će pustiti bilo tko napraviti isto uz minimalan napor. To dolazi u oba Home Edition koji pruža gesta kontrole za sustav Windows 7 sebe, plus Media Center i druge namjene (koja bi mogla biti posebno pogodan za kućno kino), kao i poslovni izdanje koje očito dodaje neke dodatne kontrole posebno prilagođena za Microsoft Ured i PowerPoint posebno. Šef o prošlosti pauzu za kratki video demonstracije, a hit na link ispod da uloviti softver, ako vas zanima - Home Edition radi 20 €, ili nešto manje od $ 30 (Kinect nije uključen, očito).

Nastaviti čitanje Evoluce javnost Kinect-based 'Win & I' gesta sučelje za Windows 7

Evoluce releases Kinect-based 'Win & I' gesta sučelje za Windows 7 prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 4. travanj 2011 09:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Download Squad | izvor Evoluce | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar