subota, 19. ožujka 2011.

webOS 2,1 SDK sada na raspolaganju svim pridošlicama, teases "veliki pritisak" za pokretanje Veer

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/19/webos-2-1-sdk-now-available-to-all-comers-teases-big-push-for/:
Iako webOS 2,1 već je otišao vanjska strana to Pre 2s (i pregršt Pre pluses ) širom svijeta, programeri nisu uključene u HP-NDA zaštićen Early Access programa su zatvorena iz najnoviju verziju SDK - do sada. That's right: bilo koji stari ološ dolazi s ulice sada imaju pristup webOS 2,1 SDK za preuzimanje, koji sadrži Izložba poboljšanja, "hibrid" app podršku za pakete koji obuhvaćaju HTML, JavaScript, i C / C + +, i JavaScript-based webOS razvoj usluga sposobnost. U svom blogu najavljuje potez, HP čini izričito spominje Pixi , rekavši da one aplikacije će "samo rade" na Veer - drugim riječima, ako bih bio izbjegavanje razvoju za manje razlučivosti zaslona prije, ' ve je dobio novootkriveni poticaj za početak sada jer tvrtka planira "veliki pritisak" oko Veer's release koji je "dolazi samo oko kutu." Naravno, to je TouchPad koji je dobio svi stvarno zapalila u Palm zemlji upravo sada ... ali moraš početi negdje.

webOS 2,1 SDK sada na raspolaganju svim pridošlicama, teases "veliki pritisak" za pokretanje Veer prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 19 ožujak 2011 00:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PreCentral | izvor HP Palm Developer Center blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar