subota, 19. ožujka 2011.

HTC Thunderbolt hits $ 175 cijena točku s LetsTalk - ali samo za ovaj vikend

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/19/htc-thunderbolt-hits-175-price-point-with-letstalk-but-only/:
LetsTalk je jutros njegova cijena pala za HTC Thunderbolt od $ 200 pa sve do tako daleko neusporedivu razinu od 175 dolara. To vrijedi kada je kupio uz obavezno dvije godine službe plana i da će biti na raspolaganju svim kupcima spremni, da li oni biti novi Verizon, dodavanje dodatnih linija, ili nadograđujete njihov trenutni telefon. Također poboljšava Amazon's $ 180 cijena na jedan drugi važan aspekt: ​​Amazon's munje su na leđa kako u ovom trenutku, dok LetsTalk ima neposredne dionica i čak će pokriti troškove dostave. Sve dobre stvari moraju doći do kraja, međutim, i ovaj diskontirane cijene će trajati samo do ponedjeljka, na kojem trenutku cijene će se vratiti za više održiv točke za trgovca. To je rekao, mi bismo savjetovati protiv žuriti, osim ako ste sigurni da kategorički - LetsTalk će vam zvoniti za 250 $ ako ne drže ugovora koji ide uz ovaj uređaj za najmanje 181 dana.

HTC Thunderbolt hits $ 175 cijena točku s LetsTalk - ali samo za ovaj vikend prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 19 ožujak 2011 09:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor LetsTalk | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar