subota, 19. ožujka 2011.

Teoretičari se nas približiti vjerujući putovanje kroz vrijeme je moguće putem Large Hadron Collider

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/19/theorists-get-us-closer-to-believing-time-travel-is-possible-via/:
Teško je reći je li Doc Brown bi to njegovo prestižni znak odobravanja, ali naš lakovjerni umovi već sastavljena: putovanje kroz vrijeme je ne samo moguće, ali to je dobro na dohvat ruke. Gakanje znanstvenika očito shvatili teoriju koja bi mogla koristiti Large Hadron Collider premjestiti Higgs potkošulja natrag i naprijed kroz vrijeme. 'Uhvatiti' je da oni imaju još dokazati postojanje rekao potkošulja, ali naopako je da se ništa u teoriji krši zakone fizike i eksperimentalne ograničenja. Drugim riječima, to ne bi omogućilo da se ljudski premjestiti natrag i naprijed duž univerzalni raspored à la Fringe, ali to može dopustiti za poruke se šalju prema naprijed i natrag. Oko 14 drugih nevjerojatnije stvari moraju dogoditi prije nego to čak i može biti testirani, ali ako ste još zainteresirani daljinu u konceptu (Daj, ste), koju dugujete to za sebe kako bi one izvor linkove zavirite.

Teoretičari se nas približiti vjerujući putovanje kroz vrijeme je moguće putem Large Hadron Collider prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 19 ožujak 2011 03:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor arXiv , MSNBC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar