subota, 19. ožujka 2011.

Mistubishi kapi LCD HDTV-usredotočiti se na 73-inch i veličine iznad prikazuje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/19/mistubishi-drops-lcd-hdtvs-to-focus-on-73-inch-and-above-sized-d/:
To mi nije mjesto nasljednik Mitsubishi je dobro primljena liniju LCD HDTV-Unisen na CES 2011 trebao biti signal, ali sada tvrtka je napravio to službeno - to je downsizing TV operacija, zatvaranja nekih ureda i odlaska LCD TV poslovanje u cijelosti. Kao jedina tvrtka koja još uvijek prodaje stražnje projekcije kompleta za potrošače, pismo od viši VP Cayce-Blanchard (uključen nakon pauze) označava plan je da se usredotočite na prodaju DLP i Laservue TV u veličinama iznad 73-inča, gdje mu je flat panel konkurenata rijetko doći . Također će se nastaviti prodavati projektori, prikazati zidovi, pisače i velika javna ekrani - poput Kauboji stadionu set - drugim tvrtkama. Naravno, kao i tužno kao i svatko se vidjeti LCD ići, to samo znači da postoji čak i više vremena da se usredotoči na 92-inčni DLP koji bi trebao pogoditi policama kasnije ove godine. Dobro provedenog vremena, mi bismo reći.

Nastaviti čitanje Mistubishi kapi LCD HDTV-usredotočiti se na 73-inch i veličine iznad prikazuje

Mistubishi kapi LCD HDTV-usredotočiti se na 73-inch i veličine iznad prikazuje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 19 ožujak 2011 18:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar