subota, 19. ožujka 2011.

Neki Thunderbolt MacBook Pro uzrokuje trzanje na kino prikazuje, Apple istražuje (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/19/some-thunderbolt-macbook-pros-causing-flicker-on-cinema-displays/:

U svijetu sofisticirane elektronike ovih dana, uvijek postoji rizik da se rano usvojitelj . Jao, čini se da naše najnovije žrtve su vlasnici Apple Thunderbolt-natovaren MacBook Pro. Od lansiranja, broj frustriran kupaca su izjavili da njihov novi unibody prijenosnika - sva tri veličine - uzrokuju slučajne treperenje na oba 24-inčni i 27-inčni Cinema Prikazuje kada je spojen preko svojih Mini DisplayPort / Thunderbolt kombinirani priključak, i sada imamo video dokaz da dijele bol. Neki također potvrdio da su čak i zamjena strojeva iz Apple izlaže isto ponašanje, iako izvor kaže naš to ne činiti se biti rasprostranjen problem, i da tvrtke hardver inženjeri su već gleda u ovaj. Bilo kako bilo, mi smo vjerojatno vidjeti firmware škripac za ovaj bug uskoro - to nije dobro da veliki monitor stalno treperi na vas. Još jedan video nakon pauze.

[Hvala, Armando]

Nastaviti čitanje Neki Thunderbolt MacBook Pro uzrokuje trzanje na kino prikazuje, Apple istražuje (video)

Neki Thunderbolt MacBook Pro uzrokuje trzanje na kino prikazuje, Apple istražuje (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 19 ožujak 2011 14:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Jabuka , sja3274 (YouTube) , rustybrick (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar