subota, 19. ožujka 2011.

HTC EVO 3D, EVO Prikaži 4G naočale otkrio ispred Sprint's CTIA objaviti?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/19/htc-evo-3d-evo-view-4g-specs-revealed-ahead-of-sprints-ctia-an/:
Svi znakovi su koji upućuju na gašenje Sprint na CTIA sljedeći tjedan - i mi ćemo biti tamo, naravno! No, prije toga, BGR-a tvrdeći nekoliko dodatnih detalja o uređajima naslov mi prikupila ne tako davno da Sprint bi trebala prikazivati ​​po prvi put na show - naime, EVO 3D i evo Prikaži 4G tableta. Na EVO 3D strani, ovaj loš dječak je oblikovanje do biti pravilan EVO 4G nasljednik s novijim 1.2GHz procesor Qualcomm MSM8660, 4,3-inčni naočale-free 3D 960 x 540 zaslon (koji, poput glasina piramide , sugerira HTC je nakon qHD trend postavljen od strane Motorola), nevjerojatnih 1GB RAM-a, 1080p video izlaz, 1,3 megapikselnu kameru up front, i - naravno - dual 5 megapiksela kamera oko leđa za stereoskopski snimanje. Glasine i klinova Gingerbread na pokretanje uz 3D verzije Blockbuster i YouTube aplikacije kako bi bili sigurni korisnici imaju dosta 3D sadržaja iz vrata, da malčice čini osobito uvjerljivi obzirom na to da YouTube uvodi visoke kvalitete Mobilno reprodukciju na 4G Evo zadnji godine.

Što se tiče EVO View 4G, to je oblikovanje do biti CDMA / WiMAX remix Flyer - kako se i očekivalo - zajedno sa olovkom ulaz. Oni su također očekuje da će potvrditi da Xoom će dolaziti u Sprint okus (s WiMAX u mjestu Verizon's LTE, naravno), te će biti lansiranje "u nadolazećim tjednima ili mjesecima." Izgleda kao da će biti tvrd za bilo koji drugi prijevoznik ići na taj duboko na show - ali hej, pozivamo ih dati ga metak.

HTC EVO 3D, EVO Prikaži 4G naočale otkrio ispred Sprint's CTIA objaviti? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 19 ožujak 2011 01:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BGR | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar