subota, 19. ožujka 2011.

LucidLogix Virtu u akciji, diskretne grafike i Sandy Bridge zajedno na zadnji

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/18/lucidlogix-virtu-in-action-discrete-graphics-and-sandy-bridge-t/:
U HZZ-a, LucidLogix je Virtu softversko rješenje obećao da će dobiti diskretne i Sandy Bridge GPU zajedno u grafičkom harmoniji - dajući vam oba Sandy Bridge je podmazan-munje video prekodiranje i konjskih snaga od ATI ili nVidia rig. Šifra se također vam omogućuje da gledaju sadržaje iz Intel predstojeće Insider film usluga , dok trčanje diskretni GPU. Sada kada je Chipzilla drugi-gen Core i5 i i7 CPU su dobivanje na tržištu en masse, banda na Hot Hardware staviti RC od Virtu preko svojih koraka kako bi vidjeli što se može učiniti. Kao što se očekivalo, softver voskovi chumps i puši budale kada kodiranje HD videa, ali gaming performanse pretrpjeli malo (u FPS i 3DMark 11 testova), sa tehnologijom omogućeno. Druga nit je da odaberete da Virtu čini upravljačkoj ploči vašeg diskretnih kartica nedostupna, tako da bilo grafičke prilagodbe moraju biti u igri kada je softver trčanje. Vrijeme će pokazati hoće li konačan puštanje ima slične nedostatke. Hit do izvora vode za punu rundown.

LucidLogix Virtu u akciji, diskretne grafike i Sandy Bridge zajedno na zadnji prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 ožujak 2011 21:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Hot Hardware | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar