subota, 19. ožujka 2011.

Dual-core Sandy Bridge laptop su stigli! Dell, HP, Lenovo i Sony početi isporučivati ​​sustava

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/19/the-dual-core-sandy-bridge-laptops-have-arrived-dell-hp-lenov/:
Ako vaše oči su lijepe na Engadget ovog tjedna, ste primjetili da je bilo dosta novi laptop otkriven. Naravno, Samsung je željeznička tanka serija 9 ukrao puno slave, ali Dell i Asus također izbacila nekoliko novih Intel Sandy Bridge sustava. Ali nešto drugo veliko se dogodilo ovaj tjedan u prijenosnom računalu svijetu - dobar broj dual-core Sandy Bridge sustava napokon počeo isporučivati ​​na vas laptop-voli ljude. Čekaj, ali nije se to dogodilo natrag na CES? Nije baš: dok Intel najavio dostupnost Sandy Bridge još u siječnju , to samo počeo brod svojim quad-core chips - sada sve dvojezgrenim Core i3, i5 i i7s su spremni i tako su sustavi koji kuću ' em. Mi smo se okupili popis rigs koji su sada gore za red ili udaranje trgovaca. Hit da pročitate više link za slom, i početi odlučivanje, ako vam je potrebna svježa dual-core energije u vašem životu.

Nastaviti čitanje dual-core Sandy Bridge laptop su stigli! Dell, HP, Lenovo i Sony početi isporučivati ​​sustava

Dual-core Sandy Bridge laptop su stigli! Dell, HP, Lenovo i Sony početi isporučivati ​​sustava prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 19 ožujak 2011 15:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar