subota, 19. ožujka 2011.

Tjedan u Apple: gostiju u izobilju s ipad 2, MacBook Pro, Xcode 4

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4kIYzbN2hT8/week-in-apple-reviews-galore-with-ipad-2-macbook-pro-xcode-4.ars:

Top Stories iz ovog prošli tjedan u Apple vijesti su, čudo, naše recenzije novog ipad 2 i 13 "MacBook Pro s Thunderbolt. Također je hands-on s Xcode 4, pogledao najkasnije ipad i Smart Cover teardowns, uputama čitateljima o tome kako koristiti Home Dijeljenje sa svojim IOS uređajima, a razgovarali su o zamršenosti Bluetooth stereo slušalice s Mac ili iPhone pročitajte na za potpuni popis najboljih priča.:

Ars recenzije ipad 2: velika povećanja performansi u vitkiji paket : ipad 2 je iteracija na izvornom ipad kako bi optimizirali iskustvo korisnika, kako unutar tako i izvan nje. Ars staviti uređaj preko svojih koraka kako bi vidjeli kako će različite je stvarno u našoj najnoviji pregled.

Male i moćni: pregled Appleov novi 13 "MacBook Pro : Uz najnoviji krug MacBook Pro nadogradnje, Apple je konačno donosi sve svoje premije prijenosna up-to-date s najnovijim Intel procesorima 13. Ars gleda na "MacBook Pro , s nekim mjerilima novih 17 "MacBook Pro bačen u za dobru mjeru.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar