nedjelja, 6. ožujka 2011.

Sony Ericsson će nadograditi svoj Xoom za 4G LTE - čak i ako ste ga ukorijenjen

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/06/motorola-will-upgrade-your-xoom-to-4g-lte-even-if-youve-root/:
Sretna vijest za Android tinkerers posvuda - Motorola je službeno potvrdila da će pokušati izvršiti svoje 4G nadogradnju na svim Verizon Wireless-jahanje Xoom tablete koje dobiva od korisnika, da li oni 'bio ukorijenjen, prebojeni, ili accessorized s paperjast kocke. Naravno, tvrtka ne može jamčiti uspješan nadogradnje softvera na uređajima koji su imali svoje OS praćka, pa ga pita korisnika da se vrste i natrag na originalni firmware države. Za one koji ne žele da se protežu daleko unatrag da, Moto i dalje će dati ga metak i kaže da ćete instalirati 4G LTE modem na minimum. Što osvježavajuće iskren stav. Sada, ako mogu da nam daju Moto otvoreni starter na svojim telefonima, kao, mi bismo se svi skupa.

Sony Ericsson će nadograditi svoj Xoom za 4G LTE - čak i ako ste ukorijenjeni to prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 6. ožujka 2011 05:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Motorola Support Forum | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar