nedjelja, 6. ožujka 2011.

Aquafairy AF-M3000 konačno može napraviti ćeliju za punjenje potrošačke razočaravajuće stvarnost (video) goriva

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/05/aquafairy-af-m3000-might-finally-make-consumer-fuel-cell-chargin/:
Aquafairy AF-M3000 konačno može napraviti ćeliju za punjenje potrošačke razočaravajuće stvarnost (video) goriva
Mi smo bili obećali prijenosni gorive ćelije za uzraste, sada. Vijek! Konačno jedan je samo nekoliko mjeseci udaljen od release - ali njegove performanse čini tako ograničen nismo sigurni da nam je stalo više. To je Aquafairy AF-M3000, i unatoč svoje ime, to nije powered by vodom, nego etanol gorivo omot. Evo gdje je loša vijest dolazi u: jednog goriva paket samo daje dovoljno struje da biste dobili iPhone do 50 posto naknade, a to će potrajati 90 minuta na to. Dakle, trebat će vam dvije patrone i tri sata svog vremena samo donijeti mrtav mobitel natrag u život, i dati svakom pakiranju košta oko $ 6 (to je 2625 ¥, oko 32 dolara za paket od pet), cijeli prijedlog je prilično skupo. To čak i ne faktor u troškovima jedinica sama: 26.250 ¥ ili oko 320 $. To je postavljena na brod u Japanu u travnju, pa budite spremni da konačno ući u budućnost. Nitko nije rekao da je nužno bi bilo dobro mjesto za biti.

Nastaviti čitanje Aquafairy AF-M3000 konačno može učiniti gorive ćelije potrošača punjenja razočaravajuće stvarnost (video)

Aquafairy AF-M3000 konačno može napraviti gorivo) potrošača stanica za punjenje razočaravajuće stvarnost (video prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5. ožujak 2011 16:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Akihabara Novosti | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar