nedjelja, 6. ožujka 2011.

Havok fizike motor dolazi na android 2,3, demoed na Xperia Play (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/05/havok-physics-engine-comes-to-android-2-3-demoed-on-xperia-play/:

Velike grafike su često sastavni dio velikog video igara, ali fancy fizika može pomoći previše, a prošlog tjedna Havok je objavio da je dovođenje onih Android, zajedno sa svim potrebnu razvojnih alata. To znači smartphone s Android 2.3 ili se potencijalno mogu uživati iste proceduralne i animacije prilično haljina koje smo uživali na PC i dom konzola za godina, i kao prvi igrač-centric smartphone s licitara na brodu, Sony Ericsson predstojeće Xperia Play dobio biti prvi koji će ih demo. Pogledajte kurva proorati ceste opasnosti, gorila dobiti katapultiran preko nogometnog igrališta, a Assassin's Creed-esque ratnik trčanje, skakati i penjati se uz najbolje od njih u video gore. Oh, i samo da znaš, dobili smo (vrlo kratak) Hands-on sa sva tri demo osobno na GDC 2011 prošli tjedan, a svaki je praktički ugodna dovoljno da se Android igra za sebe. Realno odskakanje loptu je u vašem sudu, programere. Ne dopustite nam dolje.

Nastaviti čitanje Havok fizike motor dolazi na android 2,3, demoed na Xperia Play (video)

Havok fizike motor dolazi na android 2,3, demoed na Xperia Play (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5 ožujak 2011 23:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink GSM Arena | izvor Sony Ericsson Proizvod predate Blog | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar