nedjelja, 6. ožujka 2011.

Nastavnici-u-treninga kako bi dobili naputke, CIA ažuriranja putem bežične slušalice

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/06/teachers-in-training-to-get-pointers-cia-updates-via-wireless-h/:
Ok, pa možda nema stvarne garancije da slušalice-nošenje nastavnici će biti u mogućnosti da se uskladite stroga tajna emitira od nacije kapitol, ali jednom infrastruktura u mjestu, to je samo pitanje vremena prije nego svačija crno kao operativni. Kako se priča ide, gakanje nastavnika su volonterski sudjelovati u Učite za Ameriku kampanju koja stavlja bug u svoje uho i mentor na drugom kraju. Ideja bi se brzo dovesti učitelj do brzine od ispravljanje i oblikovanje svoju tehniku kao što se događa, a potencijalne implikacije i aplikacije su obje velike i brojne. Na primjer, doktora znanosti u stranim narodima mogao jedan dan na daljinu tutor ruralnog matematike nastavnici ako Obama je nacionalni plan širokopojasnog traje čekanje, a ako oni osjeća malo smiješno, oni bi mogli baciti upitnike na kraju svakog pokazivača à la voditelj. Suđenje se financira Bill i Melinda Gates Foundation.

Nastavnici-u-treninga kako bi dobili naputke, CIA ažuriranja putem bežične slušalice prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 6 ožujak 2011 01:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Switched | izvor Fast Company | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar