nedjelja, 6. ožujka 2011.

Plug U Launcher za Android čini stvari se dogoditi kada se spojite USB ili slušalice

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/06/plug-in-launcher-for-android-automatically-makes-apps-happen-whe/:
Priključite Launcher je slobodan android app da se samo jedna stvar, a to ga čini dobro - to pokreće bilo koji app po vašem izboru kada otkrije moć ili spojen par slušalica. U stvari, to može par jedan app na telefonu 3.5mm slušalica utičnica i drugi na svoj USB port, ostavljajući ga pokrenuti, kažu, glazbeni player kada priključite slušalice, a možda budilica dok ste ga punjenja preko noći, štedi vam pritiskom na gumb (napomena: "Želite li pokrenuti", poruka je opcionalna) svaki put. Sve što traži zauzvrat je par vođenja procesa koji jedu do 5.7MB memorije (kao ove pisanja) i sposobnost da se ponovo pokrenuti kada resetirati telefon. Naravno, app je malo ograničen u odnosu na kontekst-aware apartmana kao Locale ili Nokia situacije , ali besplatno je besplatno, a ovaj je koristan.

Plug U Launcher za Android čini stvari se dogoditi kada se spojite USB ili slušalice prvobitno pojavio na Engadget na ned, 6. ožujka 2011 17:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Lifehacker , zarazna Savjeti | izvor Android Market | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar