nedjelja, 6. ožujka 2011.

West Penn Allegheny zdravstvenog sustava stvara app hitne responder, stavljanje svoj život u daleko boljem rukama

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/05/west-penn-allegheny-health-system-creates-an-emergency-responder/:
Stvaranje zdravlja-minded aplikacija za one koji su bez svijesti, mrtvi, ili puzanje jako blizu smrti nisu mogli učiniti mnogo dobra, ali stvaranje zdravstveno-minded aplikacija za one koji se brinu za kraj mrtav ... A da je novi koncept! Zapad Penn Allegheny Zdravstveni sustav je upravo churned EMS polja Partner app za iPod touch i iPhone , davanje hitne medicinske pomoći (HMP) i drugih stručnjaka prvi responders sposobnost da lako prosijati kroz razne izvanrednim uvjetima ili pritužbe - kao što je bol u prsima, moždani udar simptomi ili pada ozljede, itd. - i biti usmjeren na najbliže WPAHS bolnica koja je najviše kvalificiranih za liječenje pacijenta. Ona također pruža sučelje s Google Maps i upute za Sustava bolnice, a da ne spominjem "do minutu informacije o prometu, kao dobro." Za više ozbiljne susrete, tu je izravnu vezu na Zapadu Penn Allegheny je LifeFlight zapovjedno središte, sa izgrađen-in mjestu sustavu reći pozadina gdje poslati helikopter hitne. App je dostupan za besplatno kao što mi govorimo, ali mnoge od značajki (kao što je helikopter zahtjev, mi smo guessing) će zahtijevati registraciju. Znamo, znamo - imali ste sve vrste luda ideja.

[Hvala, Ryan]

West Penn Allegheny zdravstvenog sustava stvara responder app u hitnim slučajevima, postavljanje u vaš život daleko bolje ruke prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5 ožujak 2011 20:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor West Penn Allegheny zdravstvenog sustava , iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar