nedjelja, 6. ožujka 2011.

Skyhook donosi lokaciju svijesti Sony NGP, uključujući i WiFi-samo modeli

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/05/skyhook-brings-location-awareness-to-the-sony-ngp-including-wif/:
Vijest je dobio pomalo u sjeni nekih prošireni stvarnosti demo i malo igra zove Uncharted, ali Sony je također govorio malo o NGP lokaciju-svjestan mogućnosti na GDC ovaj prošli tjedan , koji sada znaju da će se osloniti na Skyhook's Core Engine sustava. Što je više, da funkcionalnost očito će biti uključena na WiFi-samo modeli osim onima s 3G, što znači da svi NGP će korisnici biti u mogućnosti igrati lokaciji svjesni igre i iskoristite razne druge socijalne programe. Kao što je objašnjeno od strane Sony na GDC, koji bi mogao uključivati stvari kao što su sposobnost da pronađete obližnjim NGP korisnicima i vidjeti što oni igraju, pa čak i više razraditi stvari kao što su real-life potraga za blagom - sve što vjerojatno može biti isključen ako radije zadržati svoj mobilni gaming navike za sebe.

Nastaviti čitanje Skyhook donosi lokaciju svijesti Sony NGP, uključujući i WiFi-samo modeli

Skyhook donosi lokaciju svijesti Sony NGP, uključujući i WiFi-samo modeli prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5. ožujka 2011 21:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar