nedjelja, 6. ožujka 2011.

Electric prodaje automobila gledati: 281 V i 67 Leafs prodaju u SAD-u tijekom veljače

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/06/electric-car-sales-watch-281-volts-and-67-leafs-sold-in-us-duri/:
Ni Chevrolet niti Nissan imaju dovoljno sam ponosna na svoje EV prodaje brojeve nabrojati ih na njihovim najnovija priopćenja za javnost, ali naš kolega na at Autoblog Green su iskopali one brojke gore zapravo. Oni čine za dispiriting čitanje ako ste električni automobil dobro privrženik, kao Volt je prodaja pala od siječnja je odbrojavati od 321 do čak manje impresivno 281, dok Leaf zatvorena veljače sa samo 67 američke prodaje, 20 dolje na zadnji mjesec dana. Nakon viđenje njihove prethodne brojeve, smo pretpostavili da su oba automobila pate od ograničene opskrbe, koji je vjerojatno još uvijek slučaj, ali se osjeća ironično nam je da su električna vozila, čiji je iskustvo vožnje nudi instant moment, uzimajući njihove slatke vrijeme da rev gore svoje prodaje.

Electric prodaje automobila gledati: 281 V i 67 Leafs prodaju u SAD-u tijekom veljače prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 6. ožujak 2011 06:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Autoblog Green | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar