nedjelja, 6. ožujka 2011.

Sony Ericsson Telefon Windows 7 prototip uhvaćen u divljini?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/06/sony-ericsson-windows-phone-7-prototype-caught-in-the-wild/:
Sony Ericsson je bio pod nazivom Windows 7 Telefon partnera prije godinu dana, ali - kao drugo bismo mogli nazvati - naizgled otpisan planove za proizvodnju uređaja i izabrao drugog OS umjesto. Ili je to učinio? Slike za ono što izgleda da se Sony Ericsson prototip sa sustavom Windows 7 Telefon nedavno pojavile u Lizhecomb, a to bi moglo biti da SE u potrazi pokušati ponovno ... ali vjerojatno nije. Vidite, to je glasine da Sony Ericsson nije proizvesti prototip klizna WP7 slušalica - Julie - slično kao jedan iznad, a to svakako izgleda malo u odnosu na prototip suvremenog dizajna. Što to može dodati do se Sony Ericsson i ASUS u istom brodu - dva WP7 lansirati partnera koji nije uspio pokrenuti, ali svaki s hardverom pokazati za to.

Sony Ericsson Telefon Windows 7 prototip uhvaćen u divljini? prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 6. ožujak 2011 14:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WMPowerUser , Esato | izvor Lizhecomb | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar