nedjelja, 6. ožujka 2011.

Sprint najavio Nexus S 4G, EVO 3D, i EVO View tableta na CTIA?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/06/sprint-announcing-nexus-s-4g-evo-3d-and-evo-view-tablet-at-cti/:
Mediji - srdačnim pozdravima uključen - je težak to odgonetati zašto Sprint, rezervirao je lud dva i pol sata utor na CTIA kasnije ovog mjeseca. To nije vrsta događaja možete baciti zajedno samo da prežvakava uređaje ste uvedeni u zadnjih pola godine - što je gore, a ako je naš izvor točan, a oni do nešto veliko.

Prvo, mi smo čuli da prijevoznik će lansirati Nexus S 4G iz Samsung, a sudeći po imenu, telefon bi trebao biti nešto slično Nexus S s WiMAX. Čini se ovo moglo biti ili SPH-D600 ili SPH-D720, oba od kojih su nedavno dobili certifikat od Wi-Fi Alliance, iako SPH-D720 je vjerojatno, D600 pokazuje WPS podršku, koja je dostupna u TouchWiz kože uređaja, ali ne na lageru licitara . Možda podsjetiti da Sprint došao vrlo, vrlo blizu lansiranja vlastite verziju Nexus Jedan prije ispustite u korist EVO 4G prošle godine, pa možda oni spremni učiniti djelo ovaj put.

Dalje, par koji mi nemamo mnogo detalja na: EVO 3D, koji je ... dobro, 3D-sposoban EVO neke vrste. 2011 svakako je oblikovanje do biti godina 3D telefona i tablete , tako da neće biti mnogo iznenađenja. Druge jedinice u mix je EVO View, tableta koje smo nagađanje će oblikovati do biti nešto od CDMA pogon Flyer . Ako ovo sve pans out, to je izgleda kao Sprint mogao posjedovati ovaj show. HZZ je malo neuspjeh za njih, možda podsjetiti - EVO Shift 4G je samo slušalicu najava tamo - tako da su oni kasni.

[Hvala, anonimni tipster]

Sprint najavio Nexus S 4G, EVO 3D, i EVO View tableta na CTIA? prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 6 ožujak 2011 15:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar