nedjelja, 6. ožujka 2011.

JD Power: Verizon najbolje je poziv kvalitete zemlje, T-Mobile konstantno ispod prosjeka

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/06/j-d-power-verizon-has-best-call-quality-nationwide-t-mobile-c/:
JD Power, koja je dobro poznata arbitra ljudskog mišljenja u Sjedinjenim Državama, upravo je objavio svoje najnovije istraživanje o zadovoljstvu kupaca s bežičnim prijevoznicima. To rješava takve stvari kao (ne) pao poziva, kvarove za povezivanje, govorne izobličenja, odjeci, statički, i kasno dolazi SMS poruka, te u konačnici churns se ocjena od pet zvjezdica u odnosu na regionalni prosjek i drugim prijevoznicima. U ispitivanje je izvršena između srpnja i prosinca prošle godine, Verizon je najbolji ili vezan za najbolji zadovoljstvo ocjena u pet od šest istraživanih područja, dok je AT & T i Sprint trguje puše za drugi i T-Mobile je imao da prizna poraz kao lijenčina i vrhu četiri. US Cellular uspjela postići najviše u regiji North Central, ali JD Power ukupnu ocjenu nije vrlo ružičast za bilo koji od prijevoznika - statistika kaže sakupljač raste smartphone korištenja, teška tkanina i više zatvoreni poziva kolektivno uzrokuju poziv kvalitetu stagnirati , pa čak i upozorava da je "povećana usvajanje pametnih telefona i bežičnih tablete mogu nastaviti kompromitirati kvalitetu usluga mreže."

Nastaviti čitanje JD Power: Verizon najbolje je poziv kvalitete zemlje, T-Mobile konstantno ispod prosjeka

JD Power: Verizon najbolje je poziv kvalitete zemlje, T-Mobile konstantno ispod prosjeka u prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 6. ožujka 2011 11:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor JD Power | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar