nedjelja, 6. ožujka 2011.

Google Android flips ubiti prebaciti, uništava hrpa zlonamjernih aplikacija

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/06/google-flips-android-kill-switch-destroys-a-batch-of-malicious/:
Kada je 21 vucibatina aplikacije počeo siphoning off identificirajuće informacije iz android telefone i instaliranje sigurnosnih rupa, Google yanked puno s Android Market , i pozvao vlasti da čizma. Ali što je s 50.000 primjeraka već preuzeli nesvjestan korisnika? To je ono što Google bave ovaj tjedan, korištenjem Android je daljinski ubiti prebaciti da biste ih izbrisali preko zraka. Ali to nije sve, jer ovaj put tvrtka ne samo uklanjanjem zahvaćenih paketa , ali i instaliranje novog koda. "Android Market Security Tool ožujak 2011" će biti dodan u daljinski utjecati Prijave poništiti iskorištavati i čuvati od slanja podataka iz, kao i da vas pitam samo koliko je daljinski upravljač Google ima preko naše telefone. Da, mi dobrodošlicu našem novom tražilica gospodare i sve to, tako dugo dok oni 'je dobio našem najboljem interesu na srce, ali postoji određena ironija u Google uklanjanju backdoor iskorištava pomoću backdoor iskorištava svoje vlastite - čak i onaj koji (u ovom slučaju) će e-mail da prijavite kako je to učinio.

Google Android flips ubiti prebaciti, uništava hrpa zlonamjernih aplikacija prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 6 ožujak 2011 13:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telefon Scoop | izvor Google Mobile Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar