petak, 11. veljače 2011.

Nokia Će biti u mogućnosti prilagoditi 'sve' u Windowsima 7 Telefon, ali vjerojatno neće

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-will-be-able-to-customize-everything-in-windows-phone-7/:
Stephen Elop, u njegov financijski i strategijom briefing nastavlja Nokia maraton Capital Markets Day , samo postavlja zanimljiva retoričko pitanje: hoće li Nokia moći "prilagoditi sve" na Windows 7 Telefon da bi se razlikovati? "Da!" je Elop je uzavreo proglas, premda je brzo ga povukli reći da Nokia vjerojatno neće učiniti opsežnog korištenje ove slobode prilagoditi Microsoft OS. Umjesto toga, tvrtka će biti oprezan i tražiti da zadrži kompatibilnost nego gura brod iz predaleko u ugađati temeljni softver. To je veliki pomak za Microsoft, koji je zabranio HTC od skinning Windowsi 7 Telefon s Sense , nešto Taiwanese poduzeće sigurno bi volio raditi, i to ograničeno na uvođenje self-sadržane Hub. Sada Nokia je to rekao - možda i isključivo - je dobila slobodu za igranje okolo unutar WP7 u njegovo srce sadržaja. Mi ćemo vidjeti kako je važno da ispada da se svaki put kad Nokia isporučiti svoj prvi uređaj nosi svoj novi smartphone OS. Insider tip govori nam trenutni plan je da se uvedu takve slušalice do kraja 2011, potencijalno na tekući hardver. Tko je spreman za Xbox Live na N8?

Nokia Će biti u mogućnosti prilagoditi 'sve' u Windowsima 7 Telefon, ali vjerojatno neće prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 veljača 2011 07:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar