petak, 11. veljače 2011.

Nokia: Symbian i meego nije mrtav, i dalje kupac u ovoj godini

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-meego-not-dead-still-shipping-this-year/:
Iznenađujuće dan, eh? Nešto mnogi od nas mislilo da nikada neće dogoditi samo pogodak smartphone industriji kao znojna luđak vrištati na programere. No, ostatak lako, iako je Windows 7 Telefon se naplaćuje kao Nokia je "primarni smartphone platforma," tvoj OS nije pretrpio prerane smrti, meego i Symbian navijača. Razumljivo, budući da smo Alberto Torres, bivši šef meego, prestati od jučer. Evo što Nokia ima u trgovini za meego:
"Pod novu strategiju, meego postaje open-source, mobilni operativni sustav projekt. Meego će se veći naglasak na dugoročne tržišne istraživanje nove generacije uređaja, platforme i korisnik iskustva. Nokia Još uvijek planira brod meego se odnose na proizvod kasnije ove godine. "
Isto tako, Symbian ne ide daleko bilo:
"S Nokia je planirao premjestiti Windows Phone kao svoj primarni smartphone platformu, Symbian postaje franšiza platforme, uložio prethodna ulaganja u žetvu dodatnu vrijednost. Ova strategija prepoznaje priliku zadržati i tranzicije instaliranom bazom od 200 milijuna Symbian vlasnika. Nokia Očekuje da će prodati oko 150 milijuna više Symbian uređaje u godinama koje dolaze "
Jo Harlow , novi exec zadužen za Smart Devices, će zgrabite meego uzde pored odgovornosti za Symbian Smartphone i stratešku i poslovanja.

Nokia: Symbian i meego nije mrtav, još uvijek kupac ove godine prvobitno pojavio na Engadget na pet, 11. veljača 2011 02:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar