petak, 11. veljače 2011.

Honda će predstaviti novi EV u Ženevi, rekao je da 'hint snažno "na ono što Fit EV će izgledati

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/11/honda-to-unveil-new-ev-in-geneva-said-to-hint-strongly-at-wha/:
Honda će predstaviti novi EV u Ženevi, rekao je da 'hint snažno "na ono što Fit EV će izgledati
Pitate se što je električna verzija Honda Fit će izgledati? Mi lik će izgledati strašno puno kao normalan Honda Fit, no ako to nije dovoljno za vas onda pogled na konceptu gore. To je postavljen da bude otkriven uskoro u Ženevi, zove se jednostavno "Honda EV Concept." Tvrtka Soichiro izgrađen obećava da "snažno savjeti na smjer i styling za Honda's upcoming proizvodnju baterija električnih vozila, EV Fit", koja je zbog pogoditi SAD-u i Japanu iduće godine. Honda će također pokazati off novi plug-in hibridne arhitekture, iako je na temelju onoga što možete vidjeti na slikama ispod postoji dobra šansa da ćete biti stvaranje izgled bez tijela. Treba biti svjetla, tada.

Nastaviti čitanje Honda će predstaviti novi EV u Ženevi, rekao je da 'hint snažno "na ono što Fit EV će izgledati

Honda će predstaviti novi EV u Ženevi, rekao je da 'hint snažno "na ono što Fit EV će izgledati prvobitno pojavio na Engadget na pet, 11. veljača 2011 15:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog Green | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar