petak, 11. veljače 2011.

Sandy Bridge memorije i performanse testiranih, vrijednost skupa top-polica memorija pitanje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/11/sandy-bridge-memory-performance-tested-value-of-expensive-top-s/:
Sandy Bridge memorije i performanse testiranih, vrijednost skupa top-polica memorija pitanje
Intelov Sandy Bridge čipseta nije baš imao besprijekoran lansiranja , ali neka je premjestiti prošlosti i da se pogledati kako je on dobro obavlja prije nego što počne razbijanje. Jedan od poboljšanja ovdje je značilo da se bolje memorije i performanse, te Tech Report objavio niz palicama preko skala vidjeti što koristi visoko-cost, high-speed memorija je u odnosu na jeftinije stvari. Rezultati su pokazali da, u velikoj većini slučajeva, DDR3-1333MHz memoriju jedva je deklasiranoga od DDR3-2133MHz stvari, izlaže samo skroman napredak u igri, samo par FPS-u najviše. Što smo naučili? Spremite novčana jedinica - ili ići naprijed i provesti ih negdje drugdje, kao da je nova Thermaltake slučaj .

Sandy Bridge memorije i performanse testiranih, vrijednost skupa top-polica memorije pitanje prvobitno pojavio na Engadget na pet, 11. veljača 2011 13:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Tech Report | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar