petak, 11. veljače 2011.

Seagate je GoFlex TV i FreeAgent Kazalište HD Media + igrači dobiti iPhone, iPod ipad i daljinski upravljač app

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/11/seagates-goflex-tv-and-freeagent-theater-hd-media-players-get/:
Previše zauzet da gusle s drugim udaljenim dok vaš iPod Touch / ipad / iPhone je već ispiti ugodno tucked između ruke i prsa? Seagate vas sluša, a to je samo gurnut van novi app koji će transformirati svoje paketu daljinaca u fantastičan doorstops za one koji obožavati IOS . Udaljene cca TV omogućava sve nove IOS uređaj za kontrolu funkcije Seagate je GoFlex TV i FreeAgent Kazalište HD + media player, a budući da se oslanja na WiFi, vi ne morate brinuti više od line-of-očima razmatranja. Također ćete biti u mogućnosti koristiti IOS 'tipkovnicu za unos test u polja za pretraživanje na YouTube, Netflix i Pandora (samo u ime nekoliko), a korisnici će dobiti mogućnost da se surfati kroz cijeli media library (pod uvjetom da ste je dobio HDD spojen na media player), pravo na iDevice. Hit izvor link kako biste dobili preuzimanje ide, ali provjerite da li ažurirati firmware na vašem kutiju prije nego što ga ide.

Nastaviti čitanje Seagate je GoFlex TV i FreeAgent Kazalište HD Media + igrači dobiti iPhone, iPod ipad i daljinski upravljač app

Seagate je GoFlex TV i FreeAgent Kazalište HD Media + igrači dobiti iPhone, iPod ipad i daljinski upravljač app prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 veljača 2011 14:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar