petak, 11. veljače 2011.

Raskrinkati: Clamcase sada shipping, proizvodni problemi otklonjeni

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/11/debunk-clamcase-now-shipping-manufacturing-problems-remedied/:
Vi svibanj zapamtite da smo imali oh-tako-kratak hands-on s Clamcase natrag na HZZ , te u to vrijeme smo bili obećali pregled jedinica sljedeći tjedan. Pa, ovdje smo mjesec dana kasnije, a mi još uvijek nemamo naših jedinica, a prema nekim nesretnim tipstera ni ne one koji prerasporediti sve na putu natrag u prosincu. Razgovarali smo s rep doći do dna materije i dobili smo neke nadopune o stanju podijeliti sa svima vama željan pre-naručitelja ..

Stvari je dobio off to malo grubo početak kada je početni datum siječnja brod pao na veljaču, iako je i e-mail je poslan na preorder korisnicima ukazuje na nekoliko tjedan dana kašnjenja, kreditne kartice su još uvijek naplaćuje. Očigledno, proizvodnja problem rano donio maloserijske od najranijih jedinica UN-a platiti, iako su neki od tih jedinica od svojih putova u kupaca ruke. Mi smo rekli da ti problemi, jer su riješeni i da su jedinice rolling off Texas tvornice linije dnevno, ali smo također dobili izvješća na kat brojeva za praćenje i 'pošiljke' da nikad stići. Posljednji dio slagalice je sumnjiv nestanak Rasprava nit na tvrtku službenoj Facebook stranici, koja očito dobio toliko grije da tužbe bili ugroženi. Mi smo rekli da je to "slučajno uzeti dolje dok stranici bio reorganiziran", ali još uvijek ne možemo pronaći sami. Nije sve je krivo u svijetu, iako, kao što neki Twitter speleologiji je otkrio da žive ljudi imaju pravi dobili pravi žive jedinice u barem nekim slučajevima, pa naši najbolji malo savjet bi bio da ni pogoditi tvrtka za izvješće o stanju ili jednostavno premjestiti zajedno na jednoj od mnogih drugih ipad tipkovnice slučaju opcije na raspolaganju kako bi olakšali vaše novčanike. Mi smo bili uvjereni da su naše jedinice bi trebao stići negdje uskoro, pa Stay tuned za sljedeći obrok od Clamcase Ljetopisa dolaze u bliskoj budućnosti!

Raskrinkati: Clamcase sada shipping, proizvodni problemi otklonjeni prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 veljača 2011 13:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar