petak, 11. veljače 2011.

Okii USB Slijedite središnji gumb čini udaljenim fokusiranje vaše Canon DSLR jednostavno (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/11/okii-usb-follow-focus-knob-makes-remote-focusing-your-canon-dslr/:
Okii USB Slijedite središnji gumb čini udaljenim fokusiranje vaše Canon DSLR jednostavno (video)
Dodirivanje fotoaparata na ponovno usredotočiti svoje leće, a snimanje sljedećeg proračuna remek-djelo nije nužno dobra ideja, i vuče prijenosno računalo uokolo rukovati zadatak na daljinu nije baš praktičan za današnje moderne gorila filmaš. $ 400 USB Slijedite Focus izgleda da se puno više jednostavan rješenje. To je prilično jednostavno gumb u aluminijskom kućištu koja spaja preko mini-USB. Priključite ga i dobrodošli na svoj sljedeći Oscara - ili Emmy, svejedno. Postoji čitav niz gumbi koji se mogu koristiti za definiranje žarišne presets i to je kompatibilnost s većinom Canon HD DSLR strijelaca. Rezultati? Provjerite dva videa nakon pauze i uvjerite se sami.

Nastaviti čitanje Okii USB Follow Focus gumb čini udaljenim fokusiranje vaše Canon DSLR jednostavno (video)

Okii USB Slijedite središnji gumb čini udaljenim fokusiranje vaše Canon DSLR jednostavno (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 veljača 2011 11:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wired | izvor Okii sustavi | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar