petak, 11. veljače 2011.

Nokia Postove video Microsoft partnerstva najava online

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-posts-video-of-microsoft-partnership-announcement-online/:

Wow, mi smo u ruku to ti Nokia socijalne vrste medija, oni su na vrhu svoje igre. Samo nekoliko sati nakon što je Stephen Elop i Steve Ballmer uzeo pozornici u Londonu, video njihovog zajedničkom priopćenju Nokia-Microsoft partnerstvo je i spreman za ponavljati potrošnju. Za one od vas samo loviti do sada, Windows 7 Telefon postao Nokia je " glavni smartphone strategiju ", meego je uzimajući pretvorena u eksperimentalni" učenje "platformu, Symbian i ... dobro, možda biste trebali sjesti za ovaj jedan, Symbian je biti ubijen off . Postoji više strateški savez predstavio je danas, uključujući WP7 Marketplace subsumiranju Ovi Store, a neki i Bing Ovi Maps interakcije, pa zašto ne tiska igrati iznad i neka ljudi zaduženi vam reći o tome?

Nokia Postove video Microsoftove najave online partnerstvo prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 veljača 2011 09:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar