petak, 11. veljače 2011.

Nokia Obavijesti programerima da Qt je vanjska strana za Windows Phone razvoj

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-notifies-developers-that-qt-is-out-for-windows-phone-devel/:
Nokia Je bio premlaćivanje Qt ratni pohod godinama nakon kupovine developer okvir od Trolltech još u siječnju 2008. U stvari, Nokia pravedan je napravio prebaciti na Qt isključivo natrag u listopadu u znak svoje potpore za neumoljiva jedinstvenog razvojnog okruženja. To, kao i sve prethodne Nokia strategije, je u za veliku promjenu danas. Dok Qt će se nastaviti na razvoju kao okvir za Symbian i meego, Microsoft će pružati besplatni Windows Phone Razvojni alati (Visual Studio 2010, Expression, Silverlight i XNA Framework) za investitore zainteresirane za razvoj za sustav Windows Nokia telefoni (naviknuti na to izraz), dok pružanju "smjernice" svima koji žele luku svoje aplikacije za WP7. Drugim riječima, Qt neće biti prilagođena za Windows 7 Telefon API-ja. Cijeli dopis ono što mi je slika vrlo nezadovoljan i prethodno odani Nokia developer zajednici nakon pauze.

Nastaviti čitanje Nokia obavijesti programerima da Qt je vanjska strana za Windows Phone razvoj

Nokia Obavijesti programerima da Qt je vanjska strana za Windows Phone razvoj prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 veljača 2011 04:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink @ Stroughtonsmith (cvrkut) | izvor Forum.Nokia | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar