petak, 11. veljače 2011.

Samsung priprema 10.1-inčni Galaxy Tab 2 s Saće za ovu nedjelju?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/11/samsung-preparing-a-10-1-inch-galaxy-tab-2-with-honeycomb-for-th/:
Samsung's MWC 2011 prezentacija je ove nedjelje, u 18:00 po srednjeeuropskom vremenu (podne i za one na američkom istočnoj obali). Mi već znamo da će značajka dual-core evolucija za smartphone S Galaxy i znamo za činjenicu da će biti barem jedan novi tableta na show. Pocket-lint danas je punjenje u neke detalje, rekao je o Tab nasljednika tako da je utvrđivanje kao 10,1-inčni Android 3,0 uređaj. To znači Samsung je korak sve do Motorola, čiji Xoom još uvijek izgleda vjerojatno da će biti prvi Saće tableta za brod , i rekavši to može učiniti bolje. To samo može biti u mogućnosti to učiniti, previše, kao novi i neimenovani Kartica je rekao da se fizički manji od Appleova ipad unatoč nešto veći prikaz. Nešto manje uvjerljivi je spomenuti dvojezgrenim Qualcomm procesor kao stvar na vlast Samsungov novi tablet - Možete li zaista vidjeti Samsung podrivanje budući uspjeh svoje Orion / Exynos čip pomoću natjecatelja hardver,? Onda opet weirder stvari imaju dogodilo.

Samsung priprema 10.1-inčni Galaxy Tab 2 s Saće za ovu nedjelju? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 veljača 2011 10:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Pocket-lint | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar