petak, 11. veljače 2011.

Nokia I Microsoft ući strateški savez na Windows Telefon, Bing, Xbox Live i Office

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-and-microsoft-enter-strategic-alliance-on-windows-phone-b/:

To je dogodilo. Bivši Microsoft exec i trenutne Nokia CEO Stephen Elop je oženio svoju budućnost i svoje prošlosti u svetom braku od "strateški savez". Windows Phone postaje Nokia je "glavni smartphone strategije", ali ima puno više na ovu spajanje - opseg se službeni press release tek nakon pauze. Microsoft Bing i adCenter će pružiti i pretraživanja oglas usluge preko Nokia uređaje, a Nokia će izgledati inovirati "na vrhu platforme" sa stvarima kao što je svoju tradicionalnu snaga u snimanje. Ovi Maps će biti temeljni dio Microsoft kartiranje usluge, te će biti integriran s Bing, a Nokia sadržaj dućan će biti integriran u (čitaj: asimilirali) Microsoft Marketplace. Xbox Live i Office će također, kako se očekuje, značajka na ovim vrli novi Microkia slušalice. Otvoreno pismo o Nokia razgovore stranice, napisao zajedno Stephen Elop i Steve Ballmer, postavlja navedenih pojedinosti, uz sljedeću izjavu o namjeri:
"Postoje druge mobilne ekosistemima. Ćemo ih poremetiti. Bit će izazova. Ćemo ih svladati. Uspjeh zahtijeva brzinu. Ćemo biti brz. Zajedno, vidimo priliku, a imamo volje, resursa i pogona za uspjeti. "

Nastaviti čitanje Nokia i Microsoft ući strateški savez na Windows Telefon, Bing, Xbox Live i Office

Nokia I Microsoft ući strateški savez na Windows Telefon, Bing, Xbox Live i Office prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 veljača 2011 02:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar