četvrtak, 10. veljače 2011.

Skype za iPhone nadograditi omogućava da videocall Skype za TV, ako zaista želite

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/10/skype-for-iphone-upgrade-lets-it-videocall-skype-for-tv-if-you/:
Tu je novi update se za Skype na IOS uređajima i danas ono što se proširuje novim videocalling kompatibilnosti na "širi izbor Skype klijenata i uređaja", dodajući H.264 kompatibilnost je potrebno razgovarati s bilo Skype za TV klijente. To je dostupan na određenim LG, Panasonic i Samsung HDTV upravo sada, dok su Sony i Vizio su oba najavio da će se u neke od njihovih novih HDTV izlazi kasnije ove godine. Mogućnost da poziv mobilnim uređajima čini se da veliki rub na Skype u odnosu na druge dnevne sobe videochat postava iz Cisco , Logitech ili Microsoft Kinect , ali čak i uz kompatibilan (i skupi ) kamerom u ruci, Sretno u pronalaženju nekoga uživanje u svijetu koji želi razgovarati dok ste hlađenja na kauču.

Skype za iPhone nadograditi omogućava da videocall Skype za TV, ako stvarno želite da se prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 veljača 2011 03:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink 9to5Mac | izvor iTunes , Skype | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar