četvrtak, 10. veljače 2011.

Obama najavio plan za oslobađanje 500MHz spektra, investirati u 4G za ruralna područja, i izgraditi nacionalni javna sigurnost mreže

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/10/obama-announces-plan-to-free-up-500mhz-of-spectrum-invest-in-4g/:
Znali smo da Bijela kuća je bila na brodu s FCC želju da se oslobodite dodatni 500MHz vrijednosti spektra u narednih deset godina iz privatnih i saveznih držača, kako je najavljeno prošle godine, a sada Obama je najavio plan kako to učiniti. Plan je za poticanje trenutni spektar skvotera s udjelom od prihoda stečenih od aukciju izvan spektra - uglavnom za mobilni širokopojasni pristup uporabu - što samo čini fer, a za sada se čini onih aukcije će biti dobrovoljan. Ali to je samo vrh ledenog brijega, plan također uključuje 5 milijarde dolara investicija u izgradnji 4G mreže u ruralnim područjima (s ciljem da se doći do najmanje 98% Amerikanaca s uslugom), 3 milijarde dolara fond za 4G R & D kako bi se širenje, a 10,7 milijarde dolara za bežične mreže javne sigurnosti. Ljepota ovog plana je da se svi ti predloženi troškovi nadoknaditi aukcija spektra, koji se procjenjuje prikupiti 27,8 milijarde dolara, od čega 9,6 milijarde dolara će biti posvećena smanjenju deficita. Oh, i najbolja vijest? Vlada je već pronašao 115MHz vrijedi Federalnog spektra koji se može osloboditi pomoću svojih drugih spektra učinkovitije, i ima još jedan vrijedan 95MHz u njegove znamenitosti. Hit do izvora vezu da biste vidjeli predsjednika Obaminog govora na tu temu, koja je upravo započela, ili provjeriti to vanjska strana ugrađen nakon pauze.

Nastaviti čitanje Obama najavio planiraju osloboditi 500MHz spektra, investirati u 4G za ruralna područja, i izgraditi nacionalni javna sigurnost mreže

Obama najavio plan za oslobađanje 500MHz spektra, investirati u 4G za ruralna područja, i izgraditi nacionalni javne sigurnosti mreže prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 veljača 2011 13:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CBC News | izvor Bijela kuća Priopćenje za javnost | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar