četvrtak, 10. veljače 2011.

Internet Explorer 9 RC sada dostupan za preuzimanje, praćenje zaštite u tow

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/10/internet-explorer-9-rc-now-available-to-download-tracking-prote/:
Internet Explorer beta 9 ugodno nas je iznenadio s Microsoft obnovio konkurentnosti u preglednik web ratovima, i pinnable, hardverski ubrzani iskustvo postaje još bolje danas - možete skinuti Izdanje Kandidat IE9 upravo sada, što pojednostavljuje i uljepšava rješenja za kartično pregledavanje izgleda znatno, dodaju oni ranije obećao, potpuno prilagodljiv zaštita liste praćenje za privatnost i slobodno toggled ActiveX filtera, kao i ažurirane JavaScript engine, Geolocation podršku putem HTML5, sposobnost da se pin web aplikacije na programsku traku, a domaćin assorted brzine i funkcionalnost poboljšanja. Pronađite datoteke koje trebate na naš izvor link ispod, i pustiti nas znati ako Ljepota web plijeni vam ovaj put okolo.

Internet Explorer 9 RC sada dostupan za preuzimanje, praćenje zaštite u tow prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 veljača 2011 13:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Download Squad | izvor Microsoft | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar