četvrtak, 10. veljače 2011.

WiFi-samo tabletu Motorola Xoom radi svoj FCC dužnost, srebro verzija uočena u Dubai (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/10/wifi-only-motorola-xoom-tablet-does-its-fcc-duty-silver-version/:
WiFi-samo tabletu Motorola Xoom radi svoj FCC dužnost, srebro verzija uočena u Dubai (video)
Čuli smo neke čudne izvješća preko vikenda da je 3G Motorola Xoom tableta nije mogla prodati, osim ako ste kupili najmanje jedan mjesec bežični prijenos podataka. To, plus uzdiše-inducing 800 $ MSRP, svakako daje neke potencijalne kupce malen malo pauzirati. To bi moglo pomoći. Prelazak žice na FCC je ono što se čini WiFi-samo verzija Xoom, pod nazivom "bežični tablet sa ugrađenim WLAN-a." To je nedostatak 3G radio tako, osim ako Moto je još jedan trik svoj rukave, to je vjerojatno to. Očito je bilo špekulacija o cijeni bi biti vrlo ... spekulativne, ali ovdje je u nadi da rova modem donosi ova stvar dolje Benjamina ili tako. Također pjegavi, ovaj put u Dubai, ali i ugrađeni u nastavku, bio je srebrni verzija Xoom, sportske dva-ton natrag da lijepo će se nadopuniti vaše Casio Data Bank kalkulator gledati. Nije riječ o tome da li ćemo dobiti da je na ovim obalama, no nadamo se da na taj način. Raznolikost je, dragi čitatelji, začin života.

Nastaviti čitanje WiFi-samo tabletu Motorola Xoom radi svoj FCC dužnost, srebrna verzija uočena u Dubai (video)

WiFi-samo tabletu Motorola Xoom radi svoj FCC dužnost, srebro verzija uočena u Dubai (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 veljača 2011 07:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink bežični dobrote | izvor FCC , T-break | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar