četvrtak, 10. veljače 2011.

Sonos kontroler za Android s glasom pretraživanje će vas otpuhati (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/10/sonos-controller-for-android-with-voice-music-will-blow-you-away/:
Možete uzdisati Sonos navijača, to konačno događa. Sonos kontroler za Android je službeni. Nakon gotovo godinu dana u razvoju, besplatni WiFi glazbe daljinski konačno daje Sonos vlasnici kontrolu nad svojim cijeli kućni audio sustav od bilo kojeg Android 2,1 i iznad uređaja sa zaslonom veličine 320 x 480 HVGA, WVGA 480 x 800 ili WVGA 480 x 854 . Barem će se kad ga hitove tržištu krajem ožujka. Još bolje, to aduti IOS kontroler Sonos uz glazbu kontrole preslikavaju izravno na gumbe na vašem Android hardver. Kao takav, možete kontrolirati volumen vašeg Sonos sustav s fizički obujam rocker na vaše želje Z ili koristite gumb traži na Droid X krmiva za to određene izvođaču, pjesmi, ili album. Oh, i Sonos kontroler za Android također podržava glasovne pretrage - uzeti da IOS app. Žao nam je, Sonos ne najavljuje ništa se odnose na Android tableta-ekvivalent Sonos kontroler za ipad danas kao tvrtka čekaju da vide kako se to tržište razvija i koji ekran veličine i rezolucije dobiti najviše vuče. Ipak, mi ćemo biti uzimajući naše ruke na prvi priliku za slušalice regulatora na Mobile World Congress sljedeći tjedan. Dakle, do tada, zašto ne obrišite suze iz vaše $ 349 Sonos CR200 kontrolerom i gledati video preview nakon pauze.

Nastaviti čitanje Sonos kontroler za Android s glasom pretraživanje će vas otpuhati (video)

Sonos kontroler za Android s glasom pretraživanje će vas otpuhati (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 veljača 2011 09:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar